Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
295 köbméternyi illegális hulladékot számoltak fel Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. március 31.
ImageA Hiemer-házban tartották a Gaja Környezetvédő Egyesület által meghirdetett Tájsebészet 2015 program díjátadó ünnepségét. Az elmúlt évben 22 megyei szervezet több mint 2100 önkéntessel 295 köbméternyi illegális hulladékot számolt fel és helyezett el legális hulladéklerakókon.
Tovább...
 
Intermodális közlekedési központ épül Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2016. március 30.
ImageSzékesfehérvár is bekerült azon városok közé, ahol intermodális közlekedési központ létesülhet. Húsvét előtt érkezett meg a hír a 6,5 milliárd forintos támogatásról.
Tovább...
 
Fehérvári halünnep Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. március 30.
Idén már negyedik alkalommal várják a közönséget jó falatokkal és szórakoztató programokkal április 2-án szombaton a Fehérvári Halünnepen. A rendezvényen főzőverseny és megannyi színpadi program is várja az érdeklődőket. A kísérőprogramok között óriásnyúl és galambbemutató is szerepel. A főzőversenyre a www.hofesz.hu oldalon lehet regisztrálni.
Tovább...
 
Csutorákról és ideggyógyászatról a Múzeumban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. március 30.
Újabb érdekes előadások lesznek a héten a Fekete Sas Patikamúzeumban a Múzeumi mozaik sorozat keretében. Csütörtökön délután két előadást is meghallgathatnak a néprajz és a képzőművészetek iránt érdeklődők a csutorákról: dr. Varró Ágnes és Schleicher Veronika tolmácsolásában. Április 1-jén, pénteken Tiszta elmebaj címmel Szima Viktória az ideggyógyászat történetét mutatja be. A programokra minden érdeklődőt szeretettel várnak!
Tovább...
 
Kaszap István sírja a Nemzeti Sírkert része lett Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2016. március 30.
Szentmisével emlékeztek a 100 esztendeje született Kaszap Istvánra. A 19 éves korában elhunyt egykori jezsuita novícius Székesfehérvár díszpolgára. A város Önkormányzata köszönetét fejezi ki a Nemzeti Emlékhely és Kegyeleti Bizottságnak, amelynek képviseletében dr. Gedai István elnökhelyettes bejelentette: Kaszap István sírja a Nemzeti Sírkert része lett.
Tovább...
 
Permetezik a platán- és hársfákat, valamint a japánakácokat Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. március 30.
ImageA platán- és a hársfák, valamint a japánakácok lemosó permetezésére és a selyemfényű puszpángmoly elleni védekezésre kerül sor 2016. március 30. és április 13. között. A Székesfehérvár több közterületét is érintő növényvédelmi munkákat naponta 19 és reggel 6 óra között végzik.
Tovább...
 
Folytatódnak az üzem és tanműhely látogatások Fehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. március 29.
ImageA látogatásokra csoportokat szerveznek, melyre a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamaránál lehet jelentkezni. Több mint 30 szakmát ismerhetnek meg a résztvevő fiatalok a látogatások alkalmával és betekintést nyerhetnek a gyakorló szakemberek tevékenységébe, és az általuk használt eszközöket alaposabban is megnézhetik működés közben.
Tovább...
 
Javuló idő, kedden hidegfronttal Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. március 29.
ImageTovább folytatódik a hektikus, tavasziasodó, de még mindig sokszor csapadékos és szeles időjárás. Az már nem meglepő, hogy a meteorológusok naponta változtatják prognózisaikat, s képtelenek 2-3 napra előre eltalálni, mire is készüljünk.
Tovább...
 
Nyuszisimogató lesz Húsvéthétfőn a HEROSZ Állatotthonban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. március 25.
Ismét remek családi programot szervez Húsvéthétfőn a HEROSZ Fehérvári Állatotthona. Március 28-án 14.00 órától a hagyományos nyuszisimogatóra várják a vendégeket, valamint lesznek vidám vetélkedők és kézműveskedés is.
Tovább...
 
Nemzetközi konferencia az európai migrációról Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. március 25.
ImageA Károlyi József Alapítvány “Vándorlás, bevándorlás: milyen kérdések, milyen válaszok” címmel nemzetközi konferenciát szervez 2016. április 1-jén és 2-án.
Tovább...
 
Megszűnt a látogatási tilalom a kórházban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. március 25.
ImageIsmét zavartalanul látogathatók a kórházban fekvő hozzátartozók. Feloldották ugyanis a látogatási tilalmat. A 11. héten valamennyi járási népegészségügyi osztály illetékességi területén kevesebb beteget regisztráltak influenzaszerű tünetekkel, mint az előző héten.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1201 1202 1203 1204 1205 1206 1207 1208 1209 1210 Következő > Utolsó >>

Eredmények 13289 - 13299 / 20414